excont

 

Societatea   comerciala  EX-CONT   a fost  infiintata in anul 1994,   initial  ca o societate   pe actiuni,  cu  15  actionari, experti contabili.  Pe parcursul  existentei sale,  expertii contabili  actionari  au desfasurat   activitati  profesionale  in alte   societati sau institutii  de invatamant,  astfel ca,  prin reorganizare  in anul 1998  se transforma  in  societate   comerciala   cu raspundere limitata  (SRL).
EX- CONT  SRL  este  membra a Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania  (CECCAR),  autorizatia 00345  si functioneaza in baza  OG 65/1994  privind organizarea ctivitatii de expertiza contabile si contabililor autorizati   cu modificarile si completarile ulterioare.   Desfasoara activitate  de contabilitate,  expertize contabile,  verificare  si certificare  bilanturi,  supravegehere  si indrumare  contabila,  consultanta  economico – financiara.  Sediul  societatii  EX-CONT  SRL   este  in Sibiu, str. Crizantemelor  nr. 17.  Activitatea  se desfasoara  in  spatiul proprietate  din Sibiu  str. Sos Alba Iulia  nr.83   bloc 27A parter,  unde este   organizat  un   punct  de lucru.
Totodata  EX-CONT  IPURL  (intrprindere  profesionala  unipersonala  cu raspundere limitata)   este  membra a UNPIR (Uniunea  Nationala  a Practicienilor in Insolventa  din Romania)    fiind   inscrisa in Registrul Societatilor Profesionale    de Insolventa   la nr.0065  RSP   si functioneaza in baza  OUG 86/2006.  Intreprinderea profesionala  are obiect unic de activitate  si anume  exercitarea profesiei  de practician  in insolventa  conform OUG  nr.86/2006  si  Regulamentului  de organizare si functionare  a UNPIR.  Sediul  intreprinderii  EX-CONT IPURL    este in Sibiu, str. N.Balcescu nr.1 ap.1,  spatiul   proprietate.
Serviciile oferite de catre  cele doua societati   se realizeaza de catre  specialisti   in domeniu,   angajatii  proprii sau colaboratori: experti contabili,  contabili autorizati,  consilieri juridici,   avocati,  experti  tehnici  evaluatori, etc.

 

excont
excont